De ce sa alegi solutiile noastre de supraveghere stradala si monitorizare trafic in localitati?

Solutiile Safe City  ofera autoritatilor publice, departamentelor de politie locale, autoritatilor de transport si altor departamente, posibilitatea identificarii rapide a amenintarilor, cu raspunsuri imediate.

Camerele de supraveghere vizibile, instalate in zone vulnerabile ale localitatilor sau dovedit a fi un instrument de lucru eficient in prevenirea si combaterea comportamentului antisocial. Activitatile ilegale sau diminuat considerabil atunci cand fortele de ordine au fost sustinute in munca lor de un sistem de supraveghere video si alarmare la efractie.

supraveghere video stradala localitati

IMPLEMENTAM O SINGURA PLATFORMA PENTRU INTREGUL SISTEM

Inima unui sistem de supraveghere video al unui oraș este platforma de comandă și control: Sistemul de gestionare video.

Solutia tehnica propusa de OptiX SECURITY va permite o gestionare facilă și eficientă a tuturor camerelor video utilizate (indiferent dacă sunt centrate pe zone specifice, acoperă arii mari sau citesc  plăcuțe de înregistrare). Acesta furnizează imagini live, iVMS-5200_Proacces la înregistrări, alerte de alarmă, vizualizare pe monitoare multiple, cu grafice și pop-up-uri unități mobile. O platformă de tip server/client oferă posibilitatea câtorva utilizatori să opereze simultan, fără întreruperi, 24 de ore din 24 orice tip de evenimente,  precum și o vizualizare a imaginilor de la distanță pe monitoare, smartphone-uri si tablete.

APLICATII – SOLUTII TEHNICE

CAMERE CU ZONE SPECIFICE DE SUPRAVEGHERE – UTILIZATE PENTRU CONDITII DE LUMINA REDUSA SI FOARTE REDUSA – TEHNOLOGIA DARKFIGHTER

Pentru monitorizarea locațiilor sensibile, cea mai bună soluție este reprezentată fie de o cameră de tip box Full  HD cu lentile interschimbabile, fie o cameră de tip bullet cu iluminare integrată în infraroșu și cu obiectiv motorizat care permite realizarea unui zoom autoreglabil de zi și de noapte. Acolo unde nivelul de luminozitate este extrem de slab dar există necesitatea de a obține imagini color pentru o mai bună capturare a evenimentelor, implementam  tehnologia DarkFighter  disponibilă pe camerele IP sensibile la condiții de lumină foarte redusă. Proiectele noastre de supraveghere contin  camere video de pana la 8 Megapixeli si 4k care oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli).

darkfighter

SMART NVR

Fie ca optati pentru o arhitectura a sistemului de supraveghere video modulara, cu NVR-uri amplasate in locatii diferite si accesate remote, sau optati pentru o arhitectura centralizata in care NVR-urile sunt pozitionale central, avem solutii tehnice profesionaleHik Blazer Pro jpeg de inregistrare, cu o gama larga de NVR-uri de pana la 128 canale, cu solutii de back-up automat si dispozitive de rezerva  ce asigura fiabilitate si rezistenta ridicata , permitand o functionare continua si o securitate sporita.

CAMERE CU ARIE LARGA DE ACOPERIRE: DOMURI DE VITEZA SMART IP

Daca zona care urmeaza a fi monitorizata este foarte mare sau cuprinde zone critice, camerele Full HD Megapixel sunt ideale: obiective cu zoom 23X sau 36X, proiectoare cu infrarosu integrate, o raza de acoperire de pana la 200 metri impreuna cu camera focalizate pe zone specific, se rotesc  360  grade pe orizontala si 180 grade pe verticala, monitorizand zona fie automat si la semnalul camerelor focalizate pe zonele specifice.

urban city street CCTV with traffic light trail background
urban city street CCTV with traffic light trail background

DETECTIA SMART A CALITATII VIDEO

Funcția de control a calității video îi permite camerei să evalueze orice anomalii apărute în timpul înregistrării (pierderea focalizării, mutarea ilegală a camerei din poziția sa sau acoperirea ei în vederea neutralizării funcției sale) și pornește alarme de sabotare locale și de la distanță la centrul de comandă și control.

maxresdefault (2)

SISTEM SMART ANTICEATA

Datorita sistemului anti-ceata operatorii responsabili de supravegherea unei regiuni sau 12pcs-font-b-Anti-b-font-font-b-Fog-b-font-Interts-Moisture-Recycle-font-bcartier au la dispozitie un instrument exceptional de ajustare a imaginilor, care permite inbunatatirea calitatii imaginilor inregistrate si a contrastului chiar si in conditii de vizibilitate redusa: ceata, fum etc.

DETECTIE SMART A TRECERII PESTE LINIE

Funcția de detecție a trecerii peste linie pornește o alarmă atunci când una sau mai cross_line2_270multe linii virtuale predefinite sunt depășite, incalcarea regulamentelor rutiere. Această funcție le permite operatorilor să monitorizeze evenimente precum pietoni care traversează drumurile în locuri nepermise (sensuri giratorii, intersecții) și vehicule care merg pe sens interzis pe strazile cu sens unic sau comit alte incalcari ale regulamentului de circulatie.

SISTEM SMART DETECTIE INTRUSI – PROTECTIE PERIMETRALA

Funcția de detecție a intrușilor permite protejarea unei zone cu ajutorul unei alarme 4k_smartcare pornește  numai atunci  când în zonă pătrund obiecte de dimensiuni predefinite și pentru o anumită perioadă de timp.

RECUNOASTEREA AUTOMATA A NUMERELOR DE INMATRICULARE

Datorita unui altgoritm integrat, functia  ANPR din camera citeste automat placutele de inmatriculare in timpul inregistrarii video.

image018

CAMERE REZISTENTE LA ACTE DE VANDALISM SI TEMPERATURI  INTRE -40 °C  si  +60 °C

Carcasa de metal sau otel, rezistenta la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata inceraca sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. In plus, carcasa este rezistenta si la conditii de mediu dificile  la temperaturi cuprinse intre -40 °C si +60 °C si este cotata cu un index de protectie IP67.

stainless steel camera

Din 2011 oferim clientilor nostri solutii personalizate de securitate.

OptiX SECURITY SYSTEM SRL dispune de instrumente si dispozitive pentru instalarea cablului #fibra optica in sapatura, aerian, in/si pe cladiri, preparare si sudura fibra optica, aparate de masura si testare a cablurilor cu fibre optice, distribuitor cabluri fibra optica.

Proiectare – instalare – suport tehnic acordat de personal specializat si licentiat IGPR! Asiguram interventia rapida in caz de defectare/oprire neprevazuta a unui sistem si remedierea defectelor de functionare (reparare sau inlocuire componente).

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, #instalatii electrice, protectie #perimetrala,#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala,#LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii publice, comerciale si rezidentiale!

OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro

 

 

Reclame

Când toată lumea pretinde că sistemele lor de supraveghere sunt cele mai bune, cum alegi?🤔

Există camere HD, FULL HD, IP, TURBO-HD, TVI etc. Camere cu unghi larg. Camere de 1080p, 2MP, 3MP, 5MP, 8 MP, 2K, 4K, IR cu viziune pe timp de noapte, SMART IR. Camere video de interior, DOME, de exterior, BULLET, PTZ, LPR, ANPR…….. Alegi dupa cele mai recente funcții Smart, cele mai mari reduceri sau cele mai bune recenzii ale camerelor de securitate?
 
Cu atât de multi factori de luat in considerare, este ușor de pierdut un detaliu foarte important!
 
Aplicatia software!
 
În timp ce componentele, designul și ingineria camerei de securitate inteligente fac o mare diferență, platforma software este locul în care se desfășoară partea „inteligentă”. Aplicația camerei și caracteristicile acesteia, alertele video și opțiunile de personalizare sunt determinate de acesta parte de tehnologie digitală.
 
Aplicația Hik-Connect de la HIKVISION este un soft usor de utilizat, complex, cu foarte multe facilitati, dintre care cele mai cautate de clienti sunt:
 
– Monitorizarea live de camere Hikvision de pe mai multe dispozitive simultan
– Accesare si vizualizare inregistrari
– Stocarea de inregistrari si pe calculatorul unde aplicatia este instalata
– Configurarea de la distanta a sistemelor monitorizate
– Funcionare pe multiple sisteme de operare
– Monitorizare în timp real cu control PTZ
– Redarea video
– Interfon audio dublu
– Notificări instantanee de alarmă cu imagini și clipuri video
– Răspundeți la apelurile de la sonerii / dispozitivele video interfonice si de pe telefonul mobil
– Panoul de control de la distanță
– Distribuiți pe dispozitivele altor persoane cu permisiuni limitate
– Conectare confortabilă și sigură a amprentelor digitale
hikvision app

0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro

👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

 
Ne deplasam pentru instalare sisteme de securitate pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!
 

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #securitate, #automatizari, #SmartHome, protectie #perimetrala, #bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #Videointerfon, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Proiect casa inteligenta LOXONE

Proiect in derulare instalatie electrica casa inteligenta, partea de programare, instalare, testare cu produsele smart home #LOXONE ( varianta finisata in curand  )

Am ales #Loxone aici pentru:
– control jaluzele
– sistemul de alarma, videointerfon, senzori prezenta si camerele de supraveghere .
– sistemul de incalzire in pardoseala
– control centrala termica
– sistem iluminat cu led interior/ exterior ambiental
– panouri solare
– sistemul de irigat automat cu senzori de vant , umiditate sol etc….

OptiX SECURITY este partener #Loxone Smart Home – automatizari case inteligente!

Sistemul Loxone pentru o casa inteligenta se proiecteaza personalizat in functie de nevoile, cerintele si bugetul clientului!

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Camere supraveghere Baia Mare cu mentenanta inclusa 2 ani

kit camere supraveghere video

Camere Supraveghere Profesionale pentru Securitatea Casei Tale! 😎
#SafeHome #SmartSecurity #CrimePrevention

😌 2 ani garantie!
 Vizualizare online live
 Email alert
 Detectie miscare
 Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj poate fi diferit in functie de dimensiunea locatiei!

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Supraveghere video stradala

Securitate si monitorizare video cu utilizare speciala in proiecte de supraveghere video stradala, monitorizarea traficului si a intersectiilor cu grad mare de risc, reducerea accidentelor si a criminalitati in zonele de interes.

Implementarea sistemelor de supraveghere video sunt esențiale pentru siguranța cetățenilor și prosperitatea comunităților, ducand la:
 Sporirea gradului de siguranta in zonele publice;
 Prevenirea infractionalitatii;
 Oferirea de probe in instanta in cazul incidentelor;
 Supravegherea traficului rutier si optimizarea acestuia pe baza inregistrarilor efectuate;
 Supravegherea evenimentelor stradale;

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Această prezentare necesită JavaScript.

Control acces cu face recognition DS-K1T605

Terminalul DS-K1T605 cu aplicatie de recunoașterea feței este un dispozitiv de control acces proiectat pentru companii, centre de logistica, aeroporturi, campusuri universitare, centre de securitate, locuințe …

Caracteristici principale

– Procesor de înaltă performanță cu algoritm deep learning

– Max. 2000 imagini cu fața și Max. Stocare de amprente 5000 (Numai modele cu suport F sau FR amprentă digitală)

– Moduri multiple de autentificare: imagine frontală sau amprentă digitală sau card sau parolă, amprentă digitală și parola, amprenta și cartela, imaginea feței și amprenta digitală etc.

– Ecran tactil LCD de 5 inch pentru afișarea interfeței de operare, a anunțurilor etc.

– Cameră cu două obiective: o cameră pentru primirea luminii albe și cealaltă pentru primirea în infraroșu ușoară

– Definiție standard

– Funcția de recunoaștere a imaginii de față și funcția de captare a imaginii frontale

– Suportă comunicații TCP / IP, Wi-Fi, 3G / 4G (opțional), comunicație RS-485 și Comunicarea Wiegand

– Se conectează la unitatea securizată a ușii pentru a evita deschiderea ușii când terminalul este distrus

– Suportă importul și exportul de date prin intermediul unității flash USB

– Operațiune autonomă

– Control de la distanță prin software-ul client iVMS-4200

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Supraveghere Video Baia Mare

Sisteme securitate smart home cu monitorizare și control de la distanță! #SmartHome #SmartSecurity

kit 4 camere supraveghere 3mp hikvision

 

 Vizualizare online live – puteti controla sistemul de la distanta prin intermediul telefonului.
 Apel telefonic – sunteti anuntat pe telefonul mobil in 5 sec. de la declansarea alarmei.
 Detectie miscare.
 Armare/dezarmare de pe telefonul mobil!

kit alarma paradox

😌 Din partea noastra aveti 2 ani garantie si suport tehnic nelimitat acordat de personal autorizat IGPR!
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

magazin sisteme securitate

Sistem supraveghere video service auto

Toate sistemele de supraveghere comercializate de OptiX includ posibilitatea de a fi accesate de la distanță, online, in timp real de pe PC, laptop, Mac, iPhone, Android, BlackBerry etc. si pot fi configurate impreuna cu sistemul de alarma sa trimita alerte instant pe smartphone in momentul detectarii miscarii din fata oricarei camere in momentul cand sistemul de alarma este activat.

 

supraveghere video service

Pretul unui sistem de Sistem supraveghere video service auto complet depinde de :
– rezolutia camerelor de supraveghere
– numarul de camere
– distanta la care se monteaza daca nu sunt wireless
– capacitatea dispozitivului de inregistrare DVR ( 4 canale, 8,12,16 etc.) si a hardului de stocare
– functia camerelor de detectie infrarosu si de miscare
– software pentru vizualizarea online de pe smartphone sau tableta in timp real
– sistemul de alarma si functiile pe care doriti sa le indeplineasca
– senzori wireless pentru alarma sau simpli conectati cu cablu
– tipul de sirena de interior sau exterior
– numarul de senzori
– alerte instant pe telefon in momentul producerii unui incident
– senzori de fum sau detectie gaz
– senzori de caldura
– senzori de spargere a geamului
– senzori de inundatie
– senzori de miscare
– ups pentru mentinerea sistemului activ in momentul intreruperii energiei electrice
– monitor atasat la dvr, pentru vizualizarea camerelor
– serviciile post garantie sau revizie periodica a sistemului

Oferim:

 Garantie extinsa 3 ani ( cu contract mentenanata );
 Suport tehnic, personal licentiat IGPR;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau office@optix.ro ! www.optix.ro

Cu respect,
Manager,
Daniel Podina

magazin sisteme securitate

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

 

Tehnologia Hikvision AcuSense pentru întreprinderi mici și mijlocii

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) au de cele mai multe ori aceleași cerințe de supraveghere și de securitate ca și organizațiile mai mari. Acestea trebuie să identifice și să reacționeze la încălcările perimetrului în timp real și trebuie să automatizeze căutările de imagini pentru a economisi timpul echipelor lor de securitate.

AcuSense_hikvision

Provocarea este, cum pot instalatorii de sisteme de securitate, www.optix.ro , să ofere clienților intreprinderi mici și mijlocii, soluții de supraveghere profesionale și eficiente la un punct de preț adecvat pentru afacerea lor?

Soluții de supraveghere avantajoase pentru distribuitori și clienții lor
Hikvision continuă să îmbunătățească liniile de produse pentru a furniza soluții de supraveghere  de înaltă calitate și eficiente din punctul de vedere al costurilor, necesare pentru IMM-uri. Ca rezultat, clienții se pot bucura de noi niveluri de securitate a site-ului, în timp ce resellerii se pot concentra pe creșterea veniturilor.

O tehnologie cheie care poate ajuta reselerii să atingă aceste obiective este Hikvision AcuSense, care oferă pentru prima dată posibilitatea de a face analize avansate ale conținutului video și capacități deep learning pentru IMM-uri. Această tehnologie oferă IMM-urilor o modalitate eficientă de a-și proteja locațiile și bunurile, ajutând în același timp resellerii să creeze o propunere unică de promovare a pieței.

Beneficiile Hikvision AcuSense
Împreună cu camerele Hikvision, cum ar fi camerele ColorVu, care oferă imagini video superioare chiar și noaptea, algoritmul deep learning AcuSense îi ajută pe clienții IMM-urilor să maximizeze securitatea cu detectarea eficientă a oamenilor și a vehiculelor. Acest lucru îi ajută să reacționeze la amenințările de securitate în timp real, reducând în mod semnificativ alarmele false și costurile asociate cu personalul.

Hikvision AcuSense funcționează prin ignorarea mișcărilor naturale, cum ar fi ploaia sau frunzele, declanșând alerte doar atunci când vehiculele sau oamenii sunt detectate de o cameră video sau de un DVR. Cu funcții de sunet și lumină automată disponibile în anumite modele, camerele activate de AcuSense detectează, de asemenea, potențiali intruși înainte de apariția unei încălcări a securității.

Hikvision Acusense

Cu ajutorul tehnologiei AcuSense, clienții IMM-urilor dispun de o funcție de căutare rapidă a obiectivelor, care permite echipelor de securitate să găsească rapid imagini în cazul unui incident. Acest lucru economisește multe ore pentru echipe care altfel ar căuta manual imaginile.

Soluții Hikvision AcuSense pentru IMM-uri
Există cerințe diferite pe piața IMM, iar tehnologia AcuSense oferă beneficii semnificative într-o gamă largă de scenarii de utilizare:

Locuințe rezidențiale

Camerele Hikvision AcuSense pot fi instalate pe garduri perimetrice pentru a detecta spargerea și pentru a proteja locuitorii și bunurile lor. Funcția AcuSense de detectare a vehiculelor poate fi, de asemenea, utilizată pentru a se asigura că zonele non-parcare, cum ar fi ieșirile de urgență și pietonale, nu sunt blocate de parcarea ilegală.

Clădiri și fabrici de birouri mici

Hikvision AcuSense poate ajuta personalul de securitate să detecteze și să prevină spargerea perimetrului și să reacționeze în timp real pentru a minimiza riscul pierderilor. Această tehnologie poate fi utilizată și pentru a monitoriza și proteja depozitele și spațiile de birouri în care sunt localizate sau stocate bunuri valoroase.

Magazine

Cu ajutorul detectării umane, Hikvision AcuSense poate ajuta magazinele mici să monitorizeze zonele cheie, cum ar fi zona de casierie, zona pentru personal sau depozitul. Proprietarii magazinului ar putea, de asemenea, să vadă imaginile de pe telefonul mobil și să afle dacă există furturi atunci când aceștia se află în afara sediului. Detecția vehiculelor îi ajută pe proprietari să asigure parcarea în teritoriul alocat magazinului.

Hoteluri

Hikvision AcuSense poate ajuta proprietarii de hoteluri mici să fie avertizați și să ia măsurile necesare atunci când oamenii sau vehiculele intră pe teritoriul hotelului. Tehnologia AcuSense poate contribui la protecția mediului hotelier și poate proteja oaspeții și bunurile acestora.

Cu ajutorul tehnologiei Hikvision AcuSense, clienții IMM-urilor pot atinge noi niveluri de securitate perimetrală și a site-ului, reducând în același timp intervențiile cauzate de alarmele false și permițând economisirea de timp și costuri. În același timp, AcuSense oferă o oportunitate majoră pentru reselleri, ajutându-i să furnizeze soluții avansate de supraveghere care anterior nu erau accesibile clienților IMM-urilor.

acu sense Solution

Sursa: https://www.hikvision.com/ro/Stiri–Evenimente/Comunicate-de-presa/Tehnologia-Hikvision-AcuSense-pentru-intreprinderi-mici-si-mijlocii

Sisteme securitate smart home cu monitorizare și control de la distanță! #SmartHome #SmartSecurity

😌 Din partea noastra aveti 2 ani garantie si suport tehnic nelimitat acordat de personal autorizat IGPR!

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Ne deplasam pentru instalare sisteme securitate spatii rezidentiale pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj! Pentru spatii comerciale ne deplasam pentru instalare in toata Romania!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Instalator Sisteme Supraveghere Video

Monitorizare video si securitate 24 din 24 !

Sisteme securitate smart home cu monitorizare și control de la distanță, pentru spatii comerciale si rezidentiale in Maramures, Cluj, Satu Mare, Salaj ! #SmartHome #SmartSecurity

sisteme alarma supraveghere video

 Vizualizare online live – puteti controla sistemul de la distanta prin intermediul telefonului.
 Apel telefonic – sunteti anuntat pe telefonul mobil in 5 sec. de la declansarea alarmei.
 Detectie miscare.
 Armare/dezarmare de pe telefonul mobil!

😌 Din partea noastra aveti 2 ani garantie si suport tehnic nelimitat acordat de personal autorizat IGPR!
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro
👉 Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Toate sistemele de supraveghere comercializate de OptiX includ posibilitatea de fi accesate de la distanta, online, in timp real de pe PC, laptop, Mac, iPhone, Android, BlackBerry etc. si pot fi configurate impreuna cu sistemul de alarma sa trimita alerte instant pe smartphone in momentul detectarii miscarii din fata oricarei camere in momentul cand sistemul de alarma este activat !

kit 2 camere supraveghere 3mp

Ne alegem cu grija toti furnizorii de produse si servicii si testam intotdeauna produsele oferite spre vanzare.

Slide24

Am implementat si aplicam urmatoarele standarde de certificare ISO: – 9001:2008 ( Sistemul de management al calitatii); – 14001:2004 ( Sistemul de management de mediu).

Suntem autorizati IGPR pentru proiectare – instalare sisteme de securitate, instalatori certificati MobotiX, Inels, NICE Romania, atestati KNX, AXIX, instalatori si integratori de solutii HIKVISION, ZIPATO, FIBARO, BTCINO, cu personal atestat ANRE pentru instalatii electrice.

De ce OptiX SECURITY? Implementam solutii inteligente, care sa raspunda nevoilor de securitate, in concordanta cu bugetul clientului. Suntem flexibili si mobili in functie de necesitatile si activitatea desfasurata de fiecare client. Apreciem orice sugestie si o asteptam pe adresa noastra de email office@optix.ro!

Multumim ca sunteti alaturi de noi si va dorim o experienta tehnica deosebita!

magazin sisteme securitate

 

Instalare rapida camere supraveghere video 4k, garantie 2 ani!😎

Oferte, consultanta, proiectare 👉 Furnizor sisteme #securitateprofesionale autorizat IGPR -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau 📧office@optix.ro ! www.optix.ro

hikvision ds-2cd4085f-ap 8.0 mpixel

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!