De ce sa alegi solutiile noastre de supraveghere stradala si monitorizare trafic in localitati?

Solutiile Safe City  ofera autoritatilor publice, departamentelor de politie locale, autoritatilor de transport si altor departamente, posibilitatea identificarii rapide a amenintarilor, cu raspunsuri imediate.

Camerele de supraveghere vizibile, instalate in zone vulnerabile ale localitatilor sau dovedit a fi un instrument de lucru eficient in prevenirea si combaterea comportamentului antisocial. Activitatile ilegale sau diminuat considerabil atunci cand fortele de ordine au fost sustinute in munca lor de un sistem de supraveghere video si alarmare la efractie.

supraveghere video stradala localitati

IMPLEMENTAM O SINGURA PLATFORMA PENTRU INTREGUL SISTEM

Inima unui sistem de supraveghere video al unui oraș este platforma de comandă și control: Sistemul de gestionare video.

Solutia tehnica propusa de OptiX SECURITY va permite o gestionare facilă și eficientă a tuturor camerelor video utilizate (indiferent dacă sunt centrate pe zone specifice, acoperă arii mari sau citesc  plăcuțe de înregistrare). Acesta furnizează imagini live, iVMS-5200_Proacces la înregistrări, alerte de alarmă, vizualizare pe monitoare multiple, cu grafice și pop-up-uri unități mobile. O platformă de tip server/client oferă posibilitatea câtorva utilizatori să opereze simultan, fără întreruperi, 24 de ore din 24 orice tip de evenimente,  precum și o vizualizare a imaginilor de la distanță pe monitoare, smartphone-uri si tablete.

APLICATII – SOLUTII TEHNICE

CAMERE CU ZONE SPECIFICE DE SUPRAVEGHERE – UTILIZATE PENTRU CONDITII DE LUMINA REDUSA SI FOARTE REDUSA – TEHNOLOGIA DARKFIGHTER

Pentru monitorizarea locațiilor sensibile, cea mai bună soluție este reprezentată fie de o cameră de tip box Full  HD cu lentile interschimbabile, fie o cameră de tip bullet cu iluminare integrată în infraroșu și cu obiectiv motorizat care permite realizarea unui zoom autoreglabil de zi și de noapte. Acolo unde nivelul de luminozitate este extrem de slab dar există necesitatea de a obține imagini color pentru o mai bună capturare a evenimentelor, implementam  tehnologia DarkFighter  disponibilă pe camerele IP sensibile la condiții de lumină foarte redusă. Proiectele noastre de supraveghere contin  camere video de pana la 8 Megapixeli si 4k care oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli).

darkfighter

SMART NVR

Fie ca optati pentru o arhitectura a sistemului de supraveghere video modulara, cu NVR-uri amplasate in locatii diferite si accesate remote, sau optati pentru o arhitectura centralizata in care NVR-urile sunt pozitionale central, avem solutii tehnice profesionaleHik Blazer Pro jpeg de inregistrare, cu o gama larga de NVR-uri de pana la 128 canale, cu solutii de back-up automat si dispozitive de rezerva  ce asigura fiabilitate si rezistenta ridicata , permitand o functionare continua si o securitate sporita.

CAMERE CU ARIE LARGA DE ACOPERIRE: DOMURI DE VITEZA SMART IP

Daca zona care urmeaza a fi monitorizata este foarte mare sau cuprinde zone critice, camerele Full HD Megapixel sunt ideale: obiective cu zoom 23X sau 36X, proiectoare cu infrarosu integrate, o raza de acoperire de pana la 200 metri impreuna cu camera focalizate pe zone specific, se rotesc  360  grade pe orizontala si 180 grade pe verticala, monitorizand zona fie automat si la semnalul camerelor focalizate pe zonele specifice.

urban city street CCTV with traffic light trail background
urban city street CCTV with traffic light trail background

DETECTIA SMART A CALITATII VIDEO

Funcția de control a calității video îi permite camerei să evalueze orice anomalii apărute în timpul înregistrării (pierderea focalizării, mutarea ilegală a camerei din poziția sa sau acoperirea ei în vederea neutralizării funcției sale) și pornește alarme de sabotare locale și de la distanță la centrul de comandă și control.

maxresdefault (2)

SISTEM SMART ANTICEATA

Datorita sistemului anti-ceata operatorii responsabili de supravegherea unei regiuni sau 12pcs-font-b-Anti-b-font-font-b-Fog-b-font-Interts-Moisture-Recycle-font-bcartier au la dispozitie un instrument exceptional de ajustare a imaginilor, care permite inbunatatirea calitatii imaginilor inregistrate si a contrastului chiar si in conditii de vizibilitate redusa: ceata, fum etc.

DETECTIE SMART A TRECERII PESTE LINIE

Funcția de detecție a trecerii peste linie pornește o alarmă atunci când una sau mai cross_line2_270multe linii virtuale predefinite sunt depășite, incalcarea regulamentelor rutiere. Această funcție le permite operatorilor să monitorizeze evenimente precum pietoni care traversează drumurile în locuri nepermise (sensuri giratorii, intersecții) și vehicule care merg pe sens interzis pe strazile cu sens unic sau comit alte incalcari ale regulamentului de circulatie.

SISTEM SMART DETECTIE INTRUSI – PROTECTIE PERIMETRALA

Funcția de detecție a intrușilor permite protejarea unei zone cu ajutorul unei alarme 4k_smartcare pornește  numai atunci  când în zonă pătrund obiecte de dimensiuni predefinite și pentru o anumită perioadă de timp.

RECUNOASTEREA AUTOMATA A NUMERELOR DE INMATRICULARE

Datorita unui altgoritm integrat, functia  ANPR din camera citeste automat placutele de inmatriculare in timpul inregistrarii video.

image018

CAMERE REZISTENTE LA ACTE DE VANDALISM SI TEMPERATURI  INTRE -40 °C  si  +60 °C

Carcasa de metal sau otel, rezistenta la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata inceraca sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. In plus, carcasa este rezistenta si la conditii de mediu dificile  la temperaturi cuprinse intre -40 °C si +60 °C si este cotata cu un index de protectie IP67.

stainless steel camera

Din 2011 oferim clientilor nostri solutii personalizate de securitate.

OptiX SECURITY SYSTEM SRL dispune de instrumente si dispozitive pentru instalarea cablului #fibra optica in sapatura, aerian, in/si pe cladiri, preparare si sudura fibra optica, aparate de masura si testare a cablurilor cu fibre optice, distribuitor cabluri fibra optica.

Proiectare – instalare – suport tehnic acordat de personal specializat si licentiat IGPR! Asiguram interventia rapida in caz de defectare/oprire neprevazuta a unui sistem si remedierea defectelor de functionare (reparare sau inlocuire componente).

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, #instalatii electrice, protectie #perimetrala,#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala,#LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii publice, comerciale si rezidentiale!

OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro

 

 

Reclame

DS-K1T501 un terminal unic de Video Interfon si Control Acces 😎

DS-K1T501, un terminal unic de video interfon si control acces. Aceasta oferă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, ambalată într-o formă mică.😎
 
Terminalul aduce impreuna funcțiile de control acces, supraveghere video și videointerfon, oferind integrare și implementare rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Soluția a fost dezvoltată special pentru a se potrivi nevoilor diferitelor sisteme de securitate pentru bănci și întreprinderi cu birouri închiriate.👏
Supravegherea video – Spre deosebire de alte terminale de control de acces de pe piață, terminalul are o cameră IP de 1080p orientată spre față, dotată cu caracteristici: unghi de vizibilitate de 140º, supliment de lumină IR, filtru mecanic IR pentru performanță zi / noapte adevărată și slot pentru card SD captura de imagini. Fluxul poate fi monitorizat și înregistrat pe NVR la fel ca orice cameră IP Hikvision.
 
Controlul accesului – Dispunând de un cititor Mifare încorporat și de senzorul de amprentă Hikvision, dispozitivul oferă modalități diferite de autentificare. Cel mai important, dat fiind că are o cameră încorporată, poate fi utilizată pentru citirea acreditărilor virtuale virtuale precum codurile QR. De asemenea, poate merge într-o etapă suplimentară, completând o verificare a detecției feței în plus față de opțiunile de pe card și / sau amprente digitale. În acest fel, de fiecare dată când este folosită amprenta, dispozitivul va cere vizitatorului să-și arate fața în fața camerei, să capteze o imagine pe cardul SD și apoi să acorde acces. Terminalul are o capacitate maximă de 3.000 de amprente digitale și 50.000 de carduri și, pentru ușurința utilizării, suportă mesaje vocale.
 
Controlul securității accesului – Pe lângă cititorul de amprente și verificarea detectării feței, dispozitivul acceptă o conexiune la unitatea de control a ușii DS-K2M060 prin RS-485, care, montată în interiorul clădirii, garantează că ușa protejată nu poate fi deschisă ocolind dispozitivul.
 
Interfon video – Dacă un vizitator care nu are pași de acces în fața ușii sau un utilizator existent își uită acreditările, poate apăsa butonul de interfon care va apela centrul de gestionare la distanță (iVMS-4200 sau iVMS-5200E). Operatorul poate răspunde la apel cu comunicații audio și video bidirecționale și apoi decide sau deblochează ușa pentru vizitator.
acces control video interfon
 
Management – Dispozitivul face parte din ecosistemul Hikvision, ceea ce înseamnă integrarea completă cu diferite tipuri de sisteme de securitate pe care le oferă compania. Terminalul poate fi complet gestionat și monitorizat de iVMS-4200 sau conectat la platforma de soluții enterprise iVMS-5200E atunci când este necesară o operare mai centralizată și mai flexibilă. Ambele platforme oferă interfețe grafice moderne și ușor de utilizat, dotate cu opțiuni avansate de control al accesului și calcule privind „raportul timp și prezență”. În ceea ce privește persoanele în mișcare, este disponibilă o aplicație de monitorizare și gestionare la îndemână din aplicația Hik-Connect, care va trimite notificări de fiecare dată când va fi declanșată o alarmă.
 
Potrivit pentru utilizarea în exterior, terminalul este evaluat la IP 65 și poate rezista la o gamă largă de temperaturi între -40 ° C și 60 ° C.
 
Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
                     ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! http://www.optix.ro
 
Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala, #bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

4 lucruri inteligente pe care le poți face cu o sonerie video sau videointerfon

Te gandesti la un video doorbell pentru casa ta? Nu esti singur. Acest dispozitiv smart, conectat la ușa din față este unul dintre cele mai populare gadgeturi de casă inteligenta!

Este o sonerie de intrare, o cameră video și un dispozitiv de comunicație bidirecțional, toate incorporate într-unul – și devine și mai ok atunci când este instalat ca parte a unui sistem inteligent de home security. Iată 4 lucruri foarte utile pe care le puteți face achizitionand unul:

1: Răspundeți la ușa de oriunde!

smart-man-cave-doorbell1

Când un vizitator sună la usa , e o sonerie obișnuita, dar i-ti trimite o alertă pe aplicația smartphone. Atingeți alerta și veți vedea un flux video live al vizitatorului dvs. Nu vă poate vedea, dar dvs. il puteți vedea și puteți purta o conversație prin difuzorul și microfonul soneriei.

Acest lucru se aplică indiferent dacă sunteți acasă sau departe, permițându-vă să răspundeți la ușă de pe canapea sau de la birou, la locul de muncă.

2: Prindeți un apel suspect în actiune!

Zmodo-Smart-WiFi-Video-Doorbell-2

Ca parte a unui sistem inteligent de home security, soneria dvs. video devine o cameră de securitate completă, capabilă să capteze clipuri declanșate de mișcare, să vă alerteze și să stocheze clipurile dvs. în cloud pentru vizionarea ulterioară.

Este o modalitate excelentă de a supraveghea activitatea în jurul usii și aleii dvs., care sunt cele mai aglomerate zone în aer liber ale proprietății dvs. În timpul nopții, aparatul foto poate chiar declanșa lumina porții să se aprindă când există mișcare, oferindu-vă un clip video bine luminat.

3: Tineti pasul cu copiii!

video-doorbell-3
Puteți utiliza soneria video de la pentru a vă trimite o alertă video zilnică când copiii dvs. ajung acasă de la școală. Pe lângă faptul că știți că sunt acasă în siguranță, puteți vedea exact cu cine sunt.

Copiii se bucură, de asemenea, folosind soneria video ca un dispozitiv „FaceTime” cu o singură direcție, sunându-va când sunteți la lucru pentru a vă saluta și pentru a vă face cu mana.

4: Nu deranjati!

O sonerie de tip videointefon de la OptiX, vă protejează ora de după-amiază de liniste cu un modul „Nu deranjați”: un mod care comută sunetul oprit, dar vă trimite totusi o alertă text când un vizitator sună la sonerie. Doar deschideți aplicația, vedeți cine este , apoi decideți (liniștit) dacă doriți să răspundeți sau nu.

set videointefon
Set videointerfon Hikvision TCP/IP 7 ” – Pret 1500 ron (tva inclus)!

Pe lângă funcționalitatea video a interfonului pentru ușă , această gamă de produse poate fi integrată în sistemul de supraveghere IP existent! Poate fi folosit si ca un mini sistem de alarma, avand doua intrari pentru senzori, iar aplicatia instalata pe monitor, permite armare / dezarmare direct de pe monitor. Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata. Postul de exterior poate fi monitorizat direct din aplicatia de mobil Hikvision IVMS-4200 ca orice alt device IP de la Hikvision.

Acest set de videointerfon este foarte util cand se doreste integragrea cu sistemele de supraveghere video, control acces de la Hikvision, ele se pot centraliza in CMS-ul dedicat. Setul este format din monitorul 7 inch cu functii de alarma, touch screen si alimentare POE, si postul de exterior care are inclus cititor RFID pentru control acces (cartele). Stocare pe SD – loguri video de acces. Se poate folosi direct de pe telefonul mobil. 1.Post exterior VideoInterfon IP HD Ready pentru montare la exterior: camera video color rezolutie 1280×720 pixeli, 25 fps, iluminator InfraRed, microfon, difuzor, RJ- 45 10/100 Mbps Self-Adaptive Ethernet, IC Card Reader, Buton sonerie (apelare post interior), intrare contact magnetic pentru Door Magnetic Status, RS-485 Half-Duplex Port, I/O Input 4/1, alimentare 12 VDC/24 VDC, 1A (NU ALIMENTATI POE), Deschide (deschide contact) usa cu card-uri control acces Mifare (pana la 255 card-uri AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGK73W20FMF08). Weatherproof IP65, carcasa plastic, temperatura de functionare -40C pana la 70C, dimensiuni, 164 mm × 97 mm × 54.4 mm (montare incastrata). Apeleaza 1 statie de interior (nu apeleaza statii de interior selectabile). Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata 2.”Post interior VideoInterfon IP: display touchscreen rezolutie 800×480 pixeli, microfon, difuzor, RJ 45 10M/100M Self-Adaptive Ethernet Interface, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Alarm I/O 8/1, RS485, alimentare 12Vcc, dimensiuni 217 mm × 142 mm × 26 mm;livrat cu rama de montare pe perete. Direct accesibil prin aplicatia PC Hikvision iVMS4200 si aplicatia pentru SmartPhone Hikvision HIK-Connect. 3.Alimentatoare ce suporta POE PASIV.

Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro

Cu respect,
Manager,
Daniel Podina

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala, #bariere parcari, solutiii #supravegherestradala, #LPR, #controlacces, #instalatiielectrice, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Sistem supraveghere video hala industriala

Sistem supraveghere video hala industriala – solutii dedicate

Furnizam solutii dedicate halelor industriale si depozitelor:

– Consultanta de specialitate gratuita
– Echipamente de supraveghere
– Proiectare si avizare proiect
– Instalare echipamente si sisteme
– Mentenanta

Toate sistemele de supraveghere comercializate de OptiX includ posibilitatea de a fi accesate de la distanță, online, in timp real de pe PC, laptop, Mac, iPhone, Android, BlackBerry etc. si pot fi configurate impreuna cu sistemul de alarma sa trimita alerte instant pe smartphone in momentul detectarii miscarii din fata oricarei camere in momentul cand sistemul de alarma este activat.
 Garantie extinsa 3 ani ( cu contract mentenanata );
 Suport tehnic;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!
Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!
Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau 📧office@optix.ro ! www.optix.ro
Cu respect,
Manager,
sistem supraveghere video hala industriala

Sistem supraveghere si monitorizare video hotel

Sistem supraveghere si monitorizare video hotel
OptiX SECURITY va pune la dispozitie competenta, echipamentele si serviciile de consultanta, proiectare – instalare, pentru a gestiona profesional nevoile unui hotel in materie de supraveghere video si securitate.

Toate sistemele de supraveghere comercializate de OptiX includ posibilitatea de a fi accesate de la distanță, online, in timp real de pe PC, laptop, Mac, iPhone, Android, BlackBerry etc. si pot fi configurate impreuna cu sistemul de alarma sa trimita alerte instant pe smartphone in momentul detectarii miscarii din fata oricarei camere in momentul cand sistemul de alarma este activat.

 Garantie extinsa 3 ani ( cu contract mentenanata );
 Suport tehnic;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau 📧office@optix.ro ! www.optix.ro

Cu respect,
Manager,
Daniel Podina

sistem supraveghere video hotel

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, #controlacces, instalatii #electrice, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Incepe anul planificand securitatea casei tale! Kit supraveghere video profesional 3MP HIKVISION

Kit supraveghere video profesional 3MP HIKVISION : 2 camere TVI TURBO FULL HD IR + 1 DVR 4 Canale + 1HDD 1TB + montaj in limita a 50 m CABLU + Configurare vizualizare online de pe smartphone sau tableta! -> Pret 1790 Ron cu tva!

kit 2 camere supraveghere 3mp

 Garantie extinsa 3 ani ( cu contract mentenanata );
 Suport tehnic;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
Cu respect,
Manager,
Daniel Podina

 0740 610273 sau  office@optix.ro ! www.optix.ro

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Instalatia electrica la casa, lucruri de tinut cont cand o proiectezi

     Prima data stabilesti tipul de instalatie pe care ti-l doresti. Daca mergi pe varianta usuala, nu ai nevoie de o firma specializata, dar daca i-ti doresti o casa inteligenta sau care sa o poti transforma in una inteligenta ulterior e nevoie de o echipa care sa o poata proiecta in functie de necesitatile tale!
    Sistemele existente folosesc diferite tehnologii, sistemul de transmitere folosit putând fi wireless sau prin cablu. Aplicaţiile existente într-o locuinţă sunt încorporate într-un sistem unitar, iar coordonarea centralizată a tuturor funcţiilor se poate face fie local din imobil, fie de la distanţă prin telefon mobil sau internet.
 

Principalele aplicaţii ale unui sistem Smart Home sunt:
– sistemul de securitate;
– sistemul de automatizare a luminii, încălzirii din locuinţă, controlul jaluzelelor, tv, video, piscină, irigaţia gazonului şi altele;
– sistemul de acces;
– sistemul de supraveghere video;

COMPONENTELE UNUI SISTEM SMART HOME

– Unitatea centrală – unde se conectează toate celelalte componente ale sistemului pentru o funcţionare unitară a acestora.
– Consola – permite programarea componentelor sistemului şi a funcţiilor dorite de fiecare proprietar
– Touch screen – are funcţii complementare consolei, permite vizualizarea stărilor sistemului, oferă funcţia de videointerfonie
– Dispozitive – pentru controlul iluminatului pe camere sau pe întreaga casă
– Termostat – permite reglajul temperaturii pe zone, dar şi derularea unor programe prestabilite de sistem
– Accesorii – receptor wireless, emiţător wireless, detectoare de mişcare, telecomandă programabilă

Proiecte automatizari case iNELS

SISTEMUL DE SECURITATE

Sistemul de securitate are două componenete:
– sistem de alarmă în caz de efracţie
– sistem de alarmă în cazul evenimentelor nedorite (scurgeri de gaze, incendii, inundaţie, etc.)
Furnizor sisteme securitate profesionale

Sistemul de alarmă în caz de efracţie monitorizează senzorii de mişcare, barierele optice sau senzorii cu ultrasunete dar şi tastaturile de control puncte în care se pot arma sau dezarma zonele supravegheate prin intermediul codurilor de acces structurate pe nivele de securitate. La apariţia unor alarme sistemul declanşează sirenele de avertizare, poate aprinde toate luminile din casă, blochează caile de acces, trimite mesaje SMS proprietarilor, sau firmelor de pază.

Sistemul de alarmare în caz de evenimente nedorite monitorizează senzorii de gaz, fum, scurgere de lichide, temperatură şi comandă modulele din sistem care permit acţionarea echipamentelor care opresc alimentarea cu gaze, apa, energie electrică, pornesc instalaţia de stingere a incendiilor, comandă pornirea sirenei interioare şi trimiterea de mesaje SMS.

CONTROLUL ILUMINATULUI

– se pot realiza scenarii de iluminat in funcţie de dorinţele beneficiarului, sau se poate face o iluminare treptată a spaţiilor în funcţie de luminozitatea mediului ambiant.
– se poate realiza controlul general al luminilor din casă prin intermediul terminalelor programabile pentru control prin atingere tactilă sau a unor butoane special montate pentru acest lucru.
– pot fi atribuite diferite intervale orare modulelor care comută corpurile de iluminat. Corpurile de iluminat vor funcţiona numai atunci când este nevoie, realizându-se astfel o importantă economie de energie electrică.
– senzorii de miscare apaţinând sistemului pot fi folosiţi pentru comanda iluminatului în diverse încăperi unde nu este necesar iluminatul permanent (holuri, spatii nelocuite).
– este posibilă simularea prezenţei prin aprinderea şi stingerea periodică a luminilor în diferite camere.

Poiectant-instalator instalatii.electrice smart

INCHIDEREA SI DESCHIDEREA STORURILOR

– este posibilă închiderea şi deschiderea jaluzelor, storurilor, parasolarelor, uşilor glisante, porţilor de garaj, copertinelor de protecţie.
– pornirile sau opririle pot fi facute manual prin intermediul unor butoane de comandă aflate în vecinătatea elementelor controlate, sau pot fi facute automat, comanda fiind dată de senzorii care monitorizează anumite stări sau evenimente ca de exemplu: plecarea de acasă, lăsarea serii, apariţia ploii, apariţia vântului, etc.

CONTROLUL SI REGLAREA TEMPERATURII

– fiecare circuit de incalzire are 3 stări de funcţionare: zi, noapte, antiînghet şi doua moduri – automat şi manual.
– pentru fiecare spaţiu din imobil se poate realiza reglarea separată a temperaturii.
– permite controlul atât a sursei de încalzire pe timpul iernii, cât şi a sistemul de aer condiţionat pe timpul verii.
– există posibilitatea funcţionarii fiecarui circuit după un program prestabilit în funcţie de zile şi ore.
– parametrii circuitelor de încalzire pot fi modificaţi prin intermediul termostatelor de cameră, terminalelor programabile pentru control, sau de la distanţă prin SMS.

ALTE APLICAŢ
II

– recircularea apei din piscină şi pornirea sistemului de încălzire a piscinei.
– pornirea sistemului de irigaţie a peluzelor din curtea dvs. în funcţie de un program orar sau umiditatea solului.
– pornirea sistemului de ventilaţie în cazul în care senzorii detectează o depreciere a aerului.

CONTROL

Puteţi primii informaţii despre casa dumneavoastră prin intermediul mesajelor text SMS sau a uni simplu apel primit pe telefonul mobil. Sistemul vă poate informa dacă sistemul de securitate a fost activat sau dezactivat, dacă apar evenimente nedorite (inundaţii, incendii, întreruperea alimentării cu energie), vă poate furniza informaţii despre stările circuitelor de încalzire sau a oricarui alt eveniment din sistem.

Prin SMS pot fi date comenzi sistemului, care să comande executarea unor anumite acţiuni ca de exemplu: aprinderea luminilor în întreaga casă, activarea sau dezactivarea anumitor zone de securitate, trecerea circuitelor de încalzire în modurile de zi, noapte sau antiîngheţ.

 

 

Proiectare – instalare Instalatii #electrice smart, Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari iNELS – ZIPATO – FIBARO , protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale! OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau office@optix.ro ! www.optix.ro

 Garantie extinsa 3 ani ( cu contract mentenanata );
 Suport tehnic;
 Retur gratuit in 30 de zile;
 Tariful pentru montaj se calculeaza in functie de dimensiunea locatiei!

Ne deplasam pentru instalare pe toata aria judetelor Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj!

Cu respect,
Manager,
Daniel PodinaNoua serie de camere PTZ fara dome #Hikvision

Hikvision anunta lansarea unei noi serii de camere (DS-2DF6AxxxX-AEL) fara dome. Scopul eliminarii dome-ului protector s-a datorat prezentei reflexiilor generate de suprafata interna a acestuia, astfel camera este capabila de producerea unei imaginii mult mai clare chiar si la zoom-are respectiv rezolutie maxima. Eliminarea dome-ului nu descalifica PTZ-urile din standardul de protectie IK10, deoarece in procesul de productie se utilizeaza materiale dedicate, care permit protectia in fata actelor de vandalism.

Un alt avantaj al utilizarii unui design de tip „minge” consta in faptul ca nu se poate identifica pozitia obiectivului camerei, vulnerabilitate des exploatata in randul camerelor PTZ conventionale.

Noua generatie de camere pe langa design, introduce un tilt orizontal de pana la 20º. In materie de rezolutie, acestea pot ajunge pana la 4K si un zoom optic de 36x.

Alte functii:

2, 4 si 8 megapixeli
– Rezolutie 4K
– Focus extrem de rapid
– Compresii H.265, H.265+
– Algortim proprietar Deep Learning pentru protectie perimetrala si functii de tracking
– Tehnologie DarkFighter pentru producerea de imagini clare in medii cu un grad redus de iluminare.
– Standarde IP66, IK10

Aceasta serie de camera este prevazuta cu aplicatii necesare monitorizarii comportamentului oamenilor, vehiculelor, din orase, aeroporturi sau zone segregate. Algoritmul Deep Learning transforma camerele intr-un puternic instrument in identificarea situatiilor critice, cu o acuratete peste cea a camerelor traditionale.

Magazin-Showroom sisteme profesionale de securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO! ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro !

Personal tehnic autorizat IGPR, garantie pana la 3 ani si suport profesional!

#HikVisionRomania, Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, #instalatiielectrice, protectie #perimetrala, #bariereparcari, solutii #supravegherestradala, #LPR, #controlacces, #retelestructurate pentru spatii comerciale si rezidentiale! #SmartHome , #HomeSecurity

consultanta-sisteme-securitate
http://www.optix.ro

Mobotix – instalator certificat Romania

Instalator certificat Mobotix – OptiX SECURITY SYSTEM SRL –
– Consultanta – Proiectare – Instalare – sisteme securitate profesionale;
– Garantia lucrarilor executate – Suport tehnic acordat de personal autorizat IGPR;
– Echipa tehnica mobila – Suport 24/24 online – la cerere in functie de necesitatea clientului instalare in afara orelor de program
– Mentenanta gratuita 2 ani pentru sistemele IP Business achizitionate de la noi
Pentru indentificarea cat mai buna a solutiilor de care aveti nevoie si personalizarea ofertei, va rugam sa ne contactati. MAGAZIN: G.Cosbuc 37/1, Baia Mare, Maramures,
Cu respect
Manager Podina Daniel
Tel.0740 610273
Email: office@optix.ro
Tehnologia sistemelor de supraveghere MOBOTIX … 
… avind la baza un sistem de operare Linux si software integrat aduce avantaje nete in comparatie cu sistemele analogice si camerele IP conventionale. 

Principalul inovator in Tehnologia Camerelor IP

MOBOTIX a castigat intr-un timp foarte scurt locul al doilea in Europa si al patrulea in lume daca ne referim la cota de piata in materie de market share. MOBOTIX produce de multi ani numai camere cu rezolutie megapixel(i), si este considerata lider mondial de piata in domeniul sistemelor video high-resolution, cu o cota de piata de peste 60%.

De ce merita folosirea sistemelor high-resolution?

Cu cat resolutia este mai mare, cu atat vedem mai multe detalii in imagine. O imagine live nu depaseste 0,4 megapixeli, iar o imagine inregistrata are doar 0.1 megapixeli (CIF) daca folosim tehnologia traditionala (camere analogice). Insa o camera MOBOTIX cu 3.1 megapixeli inregistreaza cu pana la 30 de ori mai multe detalii. Rezultatul: imaginea ofera o vedere panoramica cu o suprafata mai mare, de pana la 360°, reducand astfel numarul de camere necesare si prin aceasta si costurile. De exemplu, patru pompe ale unei benzinarii pot fi inregistrate simultan folosind o singura camera MOBOTIX in locul a patru camere obisnuite.

Dezavantajele solutiei clasice centralizate

De regula camerele doar stocheaza imaginile in timp ce procesarea si inregistrarea se fac mai tarziu pe un computer folosind un software de video management. Aceasta structura traditionala centralizata este neadecvata pentru sistemele video high-resolution, din moment ce sistemele traditionale necesita nu numai o largime mare de banda, ci si o putere enorma de procesare a computerului pentru a sustine mai multe camere. Un HDTV MPEG4 film solicita oricum destul de mult un computer, si atunci cum sa crezi ca poate proces nenumarate camere live high-resolution? Sistemele traditionale centralizate nu sunt astfel nici mai avatajoase ca pret, nici mai eficiente prin numarul mare de computere de care au nevoie.

Conceptul descentralizat MOBOTIX

Spre deosebire de alte sisteme, conceptul descentralizat MOBOTIX are incorporat in fiecare camera un computer de mare viteza iar unde este necesar si o memorie digitala (un card SD) pentru inregistrari pe termen lung in fiecare camera. Computerul este folosit acum numai pentru vizualizare, fara a mai fi nevoie de analiza si inregistrare. Prin urmare, camerele MOBOTIX pot inregistra evenimente fara sa fie nevoie de un computer functional, si pot inregistra digital filme cu sunet care ulterior pot fi arhivate.

Avantaje

Solutiile MOBOTIX necesita garantat:
  • mai putine camere datorita claritatii detaliilor vizibile in imaginile cu unghi larg cu tehnologie megapixel,
  • mai putine computere / inregistratoare( PC-ri/DVR-uri), intrucat aproximativ 40 de camere pot inregistra filme high-resolution cu sunet pe un singur computer, sau chiar fara a fi nevoie de un computer deoarece inregistreaza pe memoria digitala a camerei (USB, SD card),
  • lungime de banda mai mica, deoarece totul se proceseaza in interiorul camerei si astfel imaginile high-resolution nu trebuie transferate permanent pentru analiza.

Robusta si ieftin de intretinut (nu necesita mentenanta)

Camerele MOBOTIX nu au piese in miscare. Fara alte componente mobile camerele sunt robuste astfel incat mentenanta este minima. Temperatura unica variaza intre -30° si +60°C si este atinsa fara incalzire sau ventilare la un consum de numai 3 watti putere. Din moment ce nu este necesar un computer pentru inregistrare, nu exista componente care se uzeaza in intregul sistem video.

Software inclus – Nu necesita licenta

Cu MOBOTIX nu aveti costuri pentru software sau licente, deoarece software–ul este intotdeauna incorporat si furnizat impreuna cu camera pentru un numar nelimitat de camere si utilizatori. Pachetul software furnizat impreuna cu camera contine de asemenea si un software de management professional folosit, incepand de la o simpla monitorizare a casei de vacanta pana la aplicatii complexe precum stadioanele de fotbal, lanturi comencialea sau aeroporturi. Ultimele update-uri sunt disponibile gratuit pe website.

Tehnologie Megapixel cu Zoom si Panning

Cu rezolutia mare de 3 milioane pixeli (2048 X 1536) si sistemul cu adevarat performant de vizionare, toate modelele de camere de supraveghere MOBOTIX (camere de retea IP) au o rezolutie de 12 ori mai mare fata de sisteme cu camere de supraveghere analogice, care in general folosesc formatul CIF. Modelele de camere de retea MOBOTIX, folosite in sisteme de supraveghere video, au deasemenea trei nivele de zoom si panning. Aceste caracteristici fac ca solutia ideala pentru un sistem de supraveghere modern si performant, sa fie cel cu camere de retea IP MOBOTIX.

Conditii reduse ale largimii de banda

Toate tipurile de camere Mobotix folosind formatul de streaming MxPEG fac ca receptia audio-video sa aiba o calitate deosebit de ridicata la incarcari reduse ale retelei (1-2 Mbps). Din moment ce aceste camere de supraveghere MOBOTIX au incorporate senzori de detectie a miscarii, semnalul video este transmis numai in momentul detectiei miscarii, pentru a fi stocate.

Voice over IP si ISDN

Formatul de video streaming al modelelor de camere video MOBOTIX includ si facilitati de transmisie sincrone ale sunetului, iar astfel imaginile pot fi urmarite, insotite de sunet, din anumite locatii in care sunt instalate sisteme cu camere de supraveghere MOBOTIX. Notificarea prin alarma pe un telefon mobil este la fel de usoara ca si controlul mesageriei vocale.

Stocare pe termen lung

Modelele de camere de supraveghere MOBOTIX sunt prevazute cu un sistem de stocare a datelor pe sisteme Windows, Linux sau Mac. Fiecare dintre aceste camere de supraveghere (camera de retea IP) isi administreaza propriul sau spatiu de stocare prin intermediul unui ring buffer. Datorita unei abordari descentralizate, imaginile a 30 de camere IP MOBOTIX pot fi stocate pe un computer Pentium 4, cu 25 de cadre pe secunda fiecare, incluzand si semnalul audio.

30 camere de supraveghere LIVE cu MxControlCenter

MxControlCenter este un soft pentru sisteme cu camere de supraveghere care poate fi descarcat gratuit si are la baza o platforma de tip Windows pentru vizualizarea imaginilor transmise de camere de supraveghere MOBOTIX. Numarul acestor sisteme de monitorizare video MOBOTIX poate varia de la 1 la 30 de camere, transmitand 25 de cadre pe secunda si incluzand si transmisia semnalului audio. Softul de supraveghere MxPEGViewer include un editor de lay-out (plan general) pentru instalarea rapida a planurilor de cladiri, folosind sistemul drag & drop in scopul pozitionarii imaginilor survenite de la camere de supraveghere IP MOBOTIX.

NU este necesara instalarea de software de supraveghere

Fiecare dintre aceste sisteme Mobotix contine un sistem de video management, care este accesat prin interemediul unui browser Web si foloseste un file server standard pentru stocare.

Inregistrare controlata de eveniment

La fel ca si inregistrarea pe baza de evenimente in functie de imagini, modelele de camere IP MOBOTIX pot deasemenea declansa inregistrarea, atunci cand intensitatea sunetului receptionata de microfon depaseste un anumit nivel. Folosind inregistrarea pe baza de time-task, sarcinile in functie de timp pot porni si opri inregistrarea, sau pot fi facute upload-uri de imagini pe un anumit site.

Remote Cut-In

Modelele de sisteme Mobotix inglobeaza toate functiile de automatizare, controlul evenimentelor separat intr-un centru de control (dispecerat) standard. Inserarea poate fi realizata prin ISDN, prin intermediul unei retele sau internet. Daca apare un anumit eveniment, camera de supraveghere (camera de retea IP) transmite un mesaj, prin intermediul retelei, catre computerul din centrul de control, care apoi salveaza imaginile survenite in timpul evenimentului, creeaza o imagine live, o afiseaza pe background-ul monitorului si unde este posibil transmite un semnal acustic userului.

Zi & Noapte

Diferite modelele de camere de supraveghere IP MOBOTIX, de zi/noapte, cu doi senzori de imagine (color si alb/negru) transmit imagini color la o rezolutie net superioara oricarui alt tip de camera de supraveghere pe parcursul zilei si imagini clare in alb/negru pe parcursul noptii. In functie de iluminare, aceste sisteme de supraveghere MOBOTIX schimba modul de vizionare in mod automat (mod de zi sau mod de noapte).

Conditii extreme: de la -30°C la +60°C

Toate modelele de sisteme de supraveghere MOBOTIX sunt certificate conform standardului IP 65 si destinate atat pentru uz interior cat si exterior. Acestea sunt rezistente la intemperii, stres termic, sunt etanse si nu necesita surse de incalzire, putand fi alimentate prin cablu de date (Power over Ethernet). Pot fi utilizate chiar si la temperaturi mai joase de -30°C si au un consum mic de energie, 3 Wati.

Logo-uri, animatii si libertate de miscare

Generatorul de logo-uri al acestor sisteme de supraveghere MOBOTIX permite integrarea diferitelor tipuri de bannere si imagini chiar pe imaginile curente redate de respectivele sisteme de supraveghere MOBOTIX. Modelele de sisteme de monitorizare video MOBOTIX sunt singurele tipuri de camere cu suport de animatie si suport pentru imagini transparente.
Mobotix
optix2rrrr

Camere supraveghere Maramures!

Camere supraveghere profesionale & sisteme antiefractie, cu monitorizare LIVE pe telefonul mobil, tableta sau laptop si alerta email in cazul producerii unui incident!

Visit, call, email…! OptiX SECURITY SYSTEM str. George Cosbuc 37, Baia Mare, tel.0740 610273 sau email office@optix.ro ! Personal tehnic autorizat IGPR, garantie si suport profesional!

Vanzare – Proiectare – Instalare: #Sistemealarma, #Cameresupraveghere profesionale, #Automatizari, #Protectieperimetrala, #Bariereparcari, solutiii #Supravegherestradala, #LPR, #Controlacces, #Retelestructurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

camere supraveghere antiefractie