Contact

Te asteptam sa punem in practica proiectele tale legate de securitate!

magazin sisteme securitate

Echipa

Din 2011, formam o echipa tanara si dinamica, pasionati de tehnologie, suntem mereu la curent cu noutatile si inovatiile tehnologice in domeniul securitatii, gadgeturilor si solutiilor de casa inteligenta, astfel clientii nostri primesc cele mai competente si noi solutii la solicitarile pe care le au catre noi. Ne alegem cu grija toti furnizorii de produse si servicii si testam intotdeauna produsele oferite spre vanzare.

Slide24

Am implementat si aplicam urmatoarele standarde de certificare ISO: – 9001:2008( Sistemul de management al calitatii); – 14001:2004 ( Sistemul de management de mediu);

Suntem autorizati IGPR pentru proiectare – instalare sisteme de securitate, instalatori certificati MobotiX, Inels, NICE Romania, atestati KNX, AXIX, instalatori si integratori de solutii HIKVISION, ZIPATO, FIBARO, BTCINO, cu personal atestat ANRE pentru instalatii electrice.

De ce OptiX SECURITY? Implementam solutii inteligente, care sa raspunda nevoilor de securitate, in concordanta cu bugetul clientului. Suntem flexibili si mobili in functie de necesitatile si activitatea desfasurata de fiecare client. Apreciem orice sugestie si o asteptam pe adresa noastra de email office@optix.ro!

Multumim ca sunteti alaturi de noi si va dorim o experienta tehnica deosebita! Pentru indentificarea cat mai buna a solutiilor de care aveti nevoie si personalizarea ofertei, va rugam sa ne contactati.

 

Reclame