DS-K1T501 un terminal unic de Video Interfon si Control Acces ­čśÄ

DS-K1T501, un terminal unic de video interfon si control acces. Aceasta ofer─â o solu╚Ťie eficient─â din punct de vedere al costurilor, ambalat─â ├«ntr-o form─â mic─â.­čśÄ
 
Terminalul aduce impreuna func╚Ťiile de control acces, supraveghere video ╚Öi videointerfon, oferind integrare ╚Öi implementare rapid─â ╚Öi eficient─â din punct de vedere al costurilor. Solu╚Ťia a fost dezvoltat─â special pentru a se potrivi nevoilor diferitelor sisteme de securitate pentru b─ânci ╚Öi ├«ntreprinderi cu birouri ├«nchiriate.­čĹĆ
Ôťö Supravegherea video – Spre deosebire de alte terminale de control de acces de pe pia╚Ť─â, terminalul are o camer─â IP de 1080p orientat─â spre fa╚Ť─â, dotat─â cu caracteristici: unghi de vizibilitate de 140┬║, supliment de lumin─â IR, filtru mecanic IR pentru performan╚Ť─â zi / noapte adev─ârat─â ╚Öi slot pentru card SD captura de imagini. Fluxul poate fi monitorizat ╚Öi ├«nregistrat pe NVR la fel ca orice camer─â IP Hikvision.
 
Ôťö Controlul accesului – Dispun├ónd de un cititor Mifare ├«ncorporat ╚Öi de senzorul de amprent─â Hikvision, dispozitivul ofer─â modalit─â╚Ťi diferite de autentificare. Cel mai important, dat fiind c─â are o camer─â ├«ncorporat─â, poate fi utilizat─â pentru citirea acredit─ârilor virtuale virtuale precum codurile QR. De asemenea, poate merge ├«ntr-o etap─â suplimentar─â, complet├ónd o verificare a detec╚Ťiei fe╚Ťei ├«n plus fa╚Ť─â de op╚Ťiunile de pe card ╚Öi / sau amprente digitale. ├Än acest fel, de fiecare dat─â c├ónd este folosit─â amprenta, dispozitivul va cere vizitatorului s─â-╚Öi arate fa╚Ťa ├«n fa╚Ťa camerei, s─â capteze o imagine pe cardul SD ╚Öi apoi s─â acorde acces. Terminalul are o capacitate maxim─â de 3.000 de amprente digitale ╚Öi 50.000 de carduri ╚Öi, pentru u╚Öurin╚Ťa utiliz─ârii, suport─â mesaje vocale.
 
Ôťö Controlul securit─â╚Ťii accesului – Pe l├óng─â cititorul de amprente ╚Öi verificarea detect─ârii fe╚Ťei, dispozitivul accept─â o conexiune la unitatea de control a u╚Öii DS-K2M060 prin RS-485, care, montat─â ├«n interiorul cl─âdirii, garanteaz─â c─â u╚Öa protejat─â nu poate fi deschis─â ocolind dispozitivul.
 
Ôťö Interfon video – Dac─â un vizitator care nu are pa╚Öi de acces ├«n fa╚Ťa u╚Öii sau un utilizator existent ├«╚Öi uit─â acredit─ârile, poate ap─âsa butonul de interfon care va apela centrul de gestionare la distan╚Ť─â (iVMS-4200 sau iVMS-5200E). Operatorul poate r─âspunde la apel cu comunica╚Ťii audio ╚Öi video bidirec╚Ťionale ╚Öi apoi decide sau deblocheaz─â u╚Öa pentru vizitator.
acces control video interfon
 
Ôťö Management – Dispozitivul face parte din ecosistemul Hikvision, ceea ce ├«nseamn─â integrarea complet─â cu diferite tipuri de sisteme de securitate pe care le ofer─â compania. Terminalul poate fi complet gestionat ╚Öi monitorizat de iVMS-4200 sau conectat la platforma de solu╚Ťii enterprise iVMS-5200E atunci c├ónd este necesar─â o operare mai centralizat─â ╚Öi mai flexibil─â. Ambele platforme ofer─â interfe╚Ťe grafice moderne ╚Öi u╚Öor de utilizat, dotate cu op╚Ťiuni avansate de control al accesului ╚Öi calcule privind „raportul timp ╚Öi prezen╚Ť─â”. ├Än ceea ce prive╚Öte persoanele ├«n mi╚Öcare, este disponibil─â o aplica╚Ťie de monitorizare ╚Öi gestionare la ├«ndem├ón─â din aplica╚Ťia Hik-Connect, care va trimite notific─âri de fiecare dat─â c├ónd va fi declan╚Öat─â o alarm─â.
 
Ôťö Potrivit pentru utilizarea ├«n exterior, terminalul este evaluat la IP 65 ╚Öi poate rezista la o gam─â larg─â de temperaturi ├«ntre -40 ┬░ C ╚Öi 60 ┬░ C.
 
Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬áÔśÄ 0740 610273 sau ­čôž office@optix.ro ! http://www.optix.ro
 
Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala, #bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!
Reclame

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s