4 lucruri inteligente pe care le poți face cu o sonerie video sau videointerfon

Te gandesti la un video doorbell pentru casa ta? Nu esti singur. Acest dispozitiv smart, conectat la ușa din față este unul dintre cele mai populare gadgeturi de casă inteligenta!

Este o sonerie de intrare, o cameră video și un dispozitiv de comunicație bidirecțional, toate incorporate într-unul – și devine și mai ok atunci când este instalat ca parte a unui sistem inteligent de home security. Iată 4 lucruri foarte utile pe care le puteți face achizitionand unul:

1: Răspundeți la ușa de oriunde!

smart-man-cave-doorbell1

Când un vizitator sună la usa , e o sonerie obișnuita, dar i-ti trimite o alertă pe aplicația smartphone. Atingeți alerta și veți vedea un flux video live al vizitatorului dvs. Nu vă poate vedea, dar dvs. il puteți vedea și puteți purta o conversație prin difuzorul și microfonul soneriei.

Acest lucru se aplică indiferent dacă sunteți acasă sau departe, permițându-vă să răspundeți la ușă de pe canapea sau de la birou, la locul de muncă.

2: Prindeți un apel suspect în actiune!

Zmodo-Smart-WiFi-Video-Doorbell-2

Ca parte a unui sistem inteligent de home security, soneria dvs. video devine o cameră de securitate completă, capabilă să capteze clipuri declanșate de mișcare, să vă alerteze și să stocheze clipurile dvs. în cloud pentru vizionarea ulterioară.

Este o modalitate excelentă de a supraveghea activitatea în jurul usii și aleii dvs., care sunt cele mai aglomerate zone în aer liber ale proprietății dvs. În timpul nopții, aparatul foto poate chiar declanșa lumina porții să se aprindă când există mișcare, oferindu-vă un clip video bine luminat.

3: Tineti pasul cu copiii!

video-doorbell-3
Puteți utiliza soneria video de la pentru a vă trimite o alertă video zilnică când copiii dvs. ajung acasă de la școală. Pe lângă faptul că știți că sunt acasă în siguranță, puteți vedea exact cu cine sunt.

Copiii se bucură, de asemenea, folosind soneria video ca un dispozitiv „FaceTime” cu o singură direcție, sunându-va când sunteți la lucru pentru a vă saluta și pentru a vă face cu mana.

4: Nu deranjati!

O sonerie de tip videointefon de la OptiX, vă protejează ora de după-amiază de liniste cu un modul „Nu deranjați”: un mod care comută sunetul oprit, dar vă trimite totusi o alertă text când un vizitator sună la sonerie. Doar deschideți aplicația, vedeți cine este , apoi decideți (liniștit) dacă doriți să răspundeți sau nu.

set videointefon
Set videointerfon Hikvision TCP/IP 7 ” – Pret 1500 ron (tva inclus)!

Pe lângă funcționalitatea video a interfonului pentru ușă , această gamă de produse poate fi integrată în sistemul de supraveghere IP existent! Poate fi folosit si ca un mini sistem de alarma, avand doua intrari pentru senzori, iar aplicatia instalata pe monitor, permite armare / dezarmare direct de pe monitor. Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata. Postul de exterior poate fi monitorizat direct din aplicatia de mobil Hikvision IVMS-4200 ca orice alt device IP de la Hikvision.

Acest set de videointerfon este foarte util cand se doreste integragrea cu sistemele de supraveghere video, control acces de la Hikvision, ele se pot centraliza in CMS-ul dedicat. Setul este format din monitorul 7 inch cu functii de alarma, touch screen si alimentare POE, si postul de exterior care are inclus cititor RFID pentru control acces (cartele). Stocare pe SD – loguri video de acces. Se poate folosi direct de pe telefonul mobil. 1.Post exterior VideoInterfon IP HD Ready pentru montare la exterior: camera video color rezolutie 1280×720 pixeli, 25 fps, iluminator InfraRed, microfon, difuzor, RJ- 45 10/100 Mbps Self-Adaptive Ethernet, IC Card Reader, Buton sonerie (apelare post interior), intrare contact magnetic pentru Door Magnetic Status, RS-485 Half-Duplex Port, I/O Input 4/1, alimentare 12 VDC/24 VDC, 1A (NU ALIMENTATI POE), Deschide (deschide contact) usa cu card-uri control acces Mifare (pana la 255 card-uri AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGCI3W50F-MF06, AR-TAGK73W20FMF08). Weatherproof IP65, carcasa plastic, temperatura de functionare -40C pana la 70C, dimensiuni, 164 mm × 97 mm × 54.4 mm (montare incastrata). Apeleaza 1 statie de interior (nu apeleaza statii de interior selectabile). Realizeaza automat poze la deschiderea usii. Soneria apeleaza cu video SmartPhone-ul sau tableta Android/iPhone cu aplicatia HIK-Connect instalata 2.”Post interior VideoInterfon IP: display touchscreen rezolutie 800×480 pixeli, microfon, difuzor, RJ 45 10M/100M Self-Adaptive Ethernet Interface, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Alarm I/O 8/1, RS485, alimentare 12Vcc, dimensiuni 217 mm × 142 mm × 26 mm;livrat cu rama de montare pe perete. Direct accesibil prin aplicatia PC Hikvision iVMS4200 si aplicatia pentru SmartPhone Hikvision HIK-Connect. 3.Alimentatoare ce suporta POE PASIV.

Furnizor sisteme profesionale de #securitate: OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!
☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro

Cu respect,
Manager,
Daniel Podina

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala, #bariere parcari, solutiii #supravegherestradala, #LPR, #controlacces, #instalatiielectrice, #retele structurate pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s